Тимчасові правила

ТИМЧАСОВІ ПРАВИЛА

 

1.   Відвідування лікаря-стоматолога відбуватиметеся тільки через попередній запис. У разі виникнення черги, очікування здійснюється поза приміщенням установи з дотриманням дистанції в 1,5 метра.

2.   До установи пацієнти допускаються тільки в масках або респіраторах (без клапану), які вдіти на рот і ніс.

3.   При вході до установи організовано медичний пост, де медична сестра, яка забезпечена засобами індивідуального захисту та дезінфікуючими засобами буде проводити температурний скринінг пацієнтів за допомогою безконтактного термометра, з подальшою реєстрацією до журналу осіб, які мали температуру 37,2 і вище, а також заповняти «Лист – опитувальник» для пацієнтів, які звернулися за невідкладною стоматологічною допомогою. У разі нормальних показників пацієнт після дезінфекції рук направляється на подальше лікування. Очікування стоматологічної допомоги повинно відбуватися з дотриманням принципів соціального дистанціювання (1,5 – 2 метра).

4.   Пацієнти з підвищеною температурою понад 37,2 градусів, якщо вона не є симптомом стоматологічних захворювань та признаками гострої респіраторної вірусної інфекції (ГРВІ) до стоматологічного лікування не допускаються, а рекомендується звернення до сімейного лікаря або самоізолювання.

5.   Заборонено перебування сторонніх осіб у закладі, у стаціонарі установи за виключення одного з батьків при супроводі дітей до 14 років або одного супроводжуючого для осіб з інвалідністю.

 

Адміністрація установи вибачається за тимчасові незручності, пов’язані з пандемією коронавірусної інфекції (COVID-19), але ці правила розроблені для захисту наших пацієнтів і відвідувачів та безпечного надання Вам стоматологічної допомоги.